Мобілізація в росії йде повним ходом і з не менш швидкою швидкістю в мережі з'являються меми на цю тему. Так, "друга" армія світу знову здивувала - новоприбулому "м'ясу" видали іржаві автомати і натякнули, що могло бути і гіршим. Відповідні кадри з'явилися у мережі.

Поки військові експерти сумніваються, що путін за допомогою мобілізації зможе створити боєздатні підрозділи, в Росії це наочно доводять.

Російські військові. Фото: Youtube
Російські військові. Фото: Youtube

Так, у мережі з'явилося відео, яке зняли мобілізовані росіяни. Новоспечені воїни показали, що їм видали геть іржаві автомати, які годяться хіба що на металобрухт. Судячи з реакції оператора ролика, всі мобілізовані шоковані тим, чим їм доведеться воювати.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що "репортаж" не залишився поза увагою і один із "командирів ЛНР" заспокоїв мобілізованих і заявив, що могло бути і гірше.

"Така ситуація не лише зі стрілецькою зброєю, а й з усім, що знімають зі зберігання, починаючи від снарядів закінчуючи технікою. І там показали ще не найгірші екземпляри, які видавали", - заявив він.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продають Віталію Кіму свою техніку за смішні ціни: повний прайс та поради окупантам, як залишитися живими та з грошима.

Також наш портал інформував, офіцер ЗСУ назвав росіянам три способи, як уникнути путінської "могилізації": Україні не потрібне додаткове добриво.

Крім того, ми писали, що в Бурятії військкомати забирають і померлих росіян, путін і шойгу створюють "Потойбічний полк": "З одного боку - смішно".