Пропагандист "руського миру" патріарх РПЦ Кирило (Гундяєв) скористався вірою росіян у Бога та почав зазивати їх на війну в Україну на тлі оголошеної часткової мобілізації. Він закликає чоловіків "сміливо виконувати військовий обов'язок", адже після цього вони будуть винагороджені "вічним життям".

Про це патріарх Кирило говорив під час проповіді у сумнозвісному храмі збройних сил росії. Глава РПЦ вирішив перейти на мерзенні маніпуляції та пообіцяв, якщо росіяни помруть за батьківщину та путіна, то отримають "вічне життя в царстві Бога".

Патріарх Кирило. Фото: скрін youtube
Патріарх Кирило. Фото: скрін youtube

Щоб отримати такий "подарунок" згори, потрібно лише вирушити в Україну як гарматне м'ясо. Більше того, Гундяєв закликав військових рф не боятися смерті, заздалегідь підготувавши їх до неминучої долі.

"Христос воскрес і ми воскреснемо. А тому йдіть сміливо виконувати свій військовий обов'язок, як каже священне писання, ви будете разом з Богом у його царстві, у його славі, у його вічному житті", - звернувся патріарх до всіх російських військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Російський фанатик свято вірить у те, що путін і всі окупанти після військових злочинів на території України потрапляють до раю.

Раніше ми писали про те, що путінський патріарх Гундяєв впав прямо під час служби на очах сотень людей

Як повідомляв Знай.ua, після "патріарха" Кирила зорати сцену носом удостоїлася путінська співачка Валерія - тягне ближче до землі

Також портал Знай.ua писав, "Припинити вогонь зброї": Папа Римський назвав лідера російської церкви "прислужником путіна"