Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вкотре вирішив підняти бойовий дух українців і поділився вкрай добрими новинами.

Новий ролик зі зверненням до народу був опублікований в його особистому Telegram каналі, активним користувачем якого він є. На ролику він навіть показав ті найкращі новини, які тепер служитимуть на благо українців.

Справа в тому, що владі Миколаївської області вдалося викупити бронеавтомобіль «Тигр», який раніше знаходився на озброєнні у військових злочинців із Росії. При цьому ціна склала всього п'ять тисяч доларів, що дуже дешево, порівняно з тим, скільки коштів росія витратила на його спорудження.

"У нас поповнення техніки в результаті "спецоперації". "Тигр" у нас уже третій, але перший за такою процедурою. Цей "Тигр" приїхав уже не віджатий, а куплений. Набагато легше не на "похоронні" росіяни купувати "Ладу", а можна нам продати техніку, залишитися живим, приїхати додому – і купити собі цю "Ладу" - каже Віталій Кім у своєму зверненні до українців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У Миколаєві раніше оголошували програму, яка дозволить російським окупантам заробити. Вони і так приїхали сюди здебільшого заради грошей від уряду, але тепер є можливість заробити без шкоди для народу.

Суть програми для окупантів проста. Спочатку потрібно залишити техніку будь-якого типу недалеко від фронту, і скинути на пошту всі координати, інформацію про техніку та номер картки.

Віталій Кім. Фото: YouTube
Віталій Кім. Фото: YouTube

Українці її перевіряють, після чого гроші йдуть одразу на рахунок окупанту. Сподіваємося, що більшість з росіян виявляться розсудливими і візьмуть участь у цій програмі. При цьому, що найголовніше, всім забезпечено повну анонімність.

Нагадаємо, що путін кинув "другу армію світу" на гарячі позиції, а вони в страху українського наступу шукають плану втечі.

Раніше повідомлялося, що Рамзан Кадиров спробував налякати українців новим етапом війни, але вийшов черговий ролик у TikTok.

Також Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль