21 вересня володимир путін підписав указ, яким показав єднання росіян та їх бажання захищати батьківщину. То був указ про часткову мобілізацію.

Після звернення диктатора рф було розкуплено квитки на авіарейси до Стамбула, протягом дня вишикувалися величезні черги на виїзд з росії до сусідніх країн. Тим самим росіяни довели зайвий раз, що можуть бути патріотами своєї країни лише виголюючи букви Z на головах своїх дітей та написуючи образливі коментарі українцям. А як тільки тікати з країни, то одразу всі наліпки з машин і відлетіли.

Опитування серед росіян, скріншот з відео
Опитування серед росіян, скріншот з відео

Але мобілізація в рф, як окремий вид циркового мистецтва, знайшла чим здивувати. Адже, за прикладом "мертвих душ" на референдумах, військкомати висилають повістки і вже померлим громадянам. Напевно, путін і шойгу вирішили створити "Загробний полк".

Про це стало відомо завдяки публікації росіянки з Бурятії у соціальних мережах. Вона розповіла, що до них додому прийшли співробітники військкомату за братом, який помер цілих 2 роки тому.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вони спочатку не повірили, що він мертвий, а потім вибачилися", - пише "страждаюча" сестра зі смайликами, що сміються і каже, що це "з одного боку смішно".

Більше того, жінка стверджує, що її брат ніколи не служив у армії за станом здоров'я. Це вкотре доводить гнилу брехню російської влади про те, що призивають лише людей із досвідом.

У Бурятії військкомат хотів забрати померлого чоловіка, фото із соцмереж
У Бурятії військкомат хотів забрати померлого чоловіка, фото із соцмереж

А ми, у свою чергу, хочемо попередити росіян: якщо ви обираєте країну для втечі, то обирайте уважніше, адже командири полку "Азов", яких звільнили з полону, зараз перебувають у Туреччині і будуть там до кінця війни. Щодо цього самі українці вже теж вигадують жарти.

@she_is_tory

На фоні новин, що росіяни тікають до Туреччини 🤣 #туреччина #анталія #азовсталь #українськірекомендації #реки #тіктокукраїнською

♬ Ванька - Встанька - Tik-Tok Version 2 - Маша Кондратенко

Нагадаємо, що "могилізація" в росії була не раптовою: путін віддав наказ роздавати повістки ще кілька тижнів тому.

Раніше ми повідомляли, що сину Пєскова наказали з'явитися для мобілізації: "Буду вирішувати на іншому рівні".