Сина Пєскова у прямому ефірі пранканули, зателефонувавши з "військомату" та запропонували з'явитися на мобілізацію.

Представник "Команди Навального" Дмитро Низовцев зателефонував Миколі пєскову представившись співробітником військкомату. Сина прессекретаря попросили прийти на медогляд для подальшої мобілізації.

Пєсков з сином. Фото: скриншот з відео
Пєсков з сином. Фото: скриншот з відео

Син путінського прихвосня дав зрозуміти, що на мобілізацію на нього чекати не треба, адже він блакитна кров, а не якесь бидло.

На запитання, чи готовий той їхати на війну той з якоїйсть причини не захотів ні у військомат йти, ні у добровольці записуватись. Він відповів:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Ви повинні розуміти, якщо знаєте, що я пан пєсков, наскільки це не зовсім правильно мені бути на війні. Коротше, я це буду вирішувати на іншому рівні", - заявив песков молодший.

Відповідь сина пєскова. Фото: скриншот з telegram
Відповідь сина пєскова. Фото: скриншот з telegram

Дмітрій Пєсков також підтвердив факт розмови, але заявив, що з неї вирізали "смислову частину".

Тим часом на окупованих територіях України попереджають про невідкладну евакуацію чоловічого населення. Так мер міста Мелітополь Іван Федоров закликав чоловіків призовного віку негайно покинути місто, на все про все є 10 днів.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні з'явиться новий завод боєприпасів спільно з країною НАТО: наближаємо своє членство в Альянсі з кожним днем.

Як повідомляв "Знай.ua" союзник путіна Олександр Вучич передбачив початок Третьої світової війни через росію та Україну.

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Піонтковський розповів про плани Кремля прибрати невдовзі путіна від влади, і хто за цим стоїть.