Колаборанти, які стали зрадниками країни, вирішили "перевзутися" та запропонувати угоду українським спецслужбам про скасування, відстрочення або послаблення їхньої відповідальності замість надання інформації та співпрацю.

Про це повідомив мер окупованого Мелітополя Іван Федоров. За його словами, після успішного контрнаступу ЗСУ в Харківській області колаборанти почали жорстко панікувати. Вони переконалися, що для зрадників на звільнених територіях пощади не буде, а росія взагалі кидає своїх посіпак.

Іван Федоров. Фото: скриншот Youtube
Іван Федоров. Фото: скриншот Youtube

Останнім часом українським спецслужбам надходять масові дзвінки від колаборантів, які хочуть запропонувати свою співпрацю замість того, щоб їх сильно не "карали" за скоєне.

Жителів Мелітополя, які співпрацювали з ворогом, значно менше лякає перспектива отримати термін в українській в'язниці, ніж те, що з ними можуть зробити їх колишні "начальники".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Колаборанти чітко розуміють, що Мелітополь буде звільнено, у Мелітополі знову буде український прапор, і вони зараз просто вирішили сховатися і дочекатися настання ЗСУ, щоб потім здатися нашому правосуддю. Вони чітко розуміють, що краще відсидіти якийсь термін у в'язниці згідно із законом, ніж бути зачищеними ФСБ, саме таку загрозу вони для себе бачать основною, тому що, наприклад, колаборанти-поліцейські виконували велику кількість брудної роботи для спецслужб ворога і тому чітко розуміють, що вони будуть зачищені саме цими ж спецслужбами", - заявив мер Мелітополя.

Федоров додав, що незабаром буде опубліковано список усіх зрадників, які працюють у місцевій поліції на російську владу.

Раніше ми писали про те, що окупанти з переляку підірвали своїх власних пропагандистів, які їхали знімати постановочні відео: автомобіль перекинувся

Як повідомляв Знай.ua, у Росії лякають США війною: "Стануть безпосередньою стороною конфлікту"

Також портал Знай.ua писав, що колаборант з Херсона Кирило Стремоусов лякає городян "нацистами, що наближаються": "Готові їсти дітей"