Стало відомо, коли в Херсоні знову буде українська влада. ЗСУ продовжують контрнаступ, і він вкрай успішний. Усього за кілька днів їм вдалося деокупувати практично повністю Харківську область та на черзі Херсон.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов в одному зі своїх нових роликів.

Угруповання російських військ зараз залишається у своїй більшості на лівому березі України, і там вони відчувають величезний дефіцит боєприпасів, палива та продовольства.

Олег Жданов, фото: скріншот із відео
Олег Жданов, фото: скріншот із відео

Довго вони так протягнути не зможуть, і вже скоро Херсон повернеться під повний контроль української влади, а росіяни забудуть туди дорогу раз і назавжди.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Десь у жовтні місяці ми повинні бути дуже близько до лівого берега Дніпра. Тому що вже зараз це угруповання на лівому березі зазнає величезного дефіциту боєприпасів, палива та продовольства. Понтони вони там не змогли налагодити, ми їх топимо постійно. Баржі, які вони намагаються вантажити технікою. Але ж це не Антонівський міст, де чотири смуги та КАМАЗи цілодобово везли все, що потрібно. Вони тепер вертольотами возять. Це найдорожчий вид транспорту та малотоннажний", - сказав військовий експерт.

Мітинг у Херсоні, фото:  REUTERS
Мітинг у Херсоні, фото: REUTERS

Саме у жовтні остаточно світ побачить, що росії не виграти цю, і правобережна частина України буде повністю вільна від окупантів. Сподіваємося, що так і буде, і через майже сім місяців народ знову зможе жити спокійно.

Нагадаємо, що "Днрівці" втікають з фронту: обурені сепаратисти скаржаться на відсутність зброї, їжі та порожні обіцянки

Раніше повідомлялося, що ЗСУ розгромили черговий російський підрозділ: Москва залишилася без оборони на випадок війни з НАТО

Також пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині .