Стала відома справжня причина того, чому окупанти за останні місяці зазнають суттєвої поразки на фронті в Україні. Пропагандисти не втомлюються дивувати версіями.

Одна з них з'явилася в ефірі політичного ток-шоу, де регулярно обговорюють ситуацію в Україні, і зовсім не замислюються про внутрішні проблеми Росії.

Один з "експертів", якщо його можна так назвати, вирішив виправдати недавнє приниження путінської армії в Харківській області, внаслідок чого їм взагалі довелося відступити від зайнятих раніше кордонів.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Виявляється, вся причина у релігійній сфері. Якби окупанти вірили, і зробили б важливі методи заздалегідь, вони б зуміли уникнути ганьби. Загалом, версії з кожним разом все витонченіші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У нас священна війна, але ми забуваємо, що дуже важливим фактором ВВВ стояв 43 рік, коли священиків було покликано на фронт. Після п'яти хвилин обстрілів в окопах атеїстів немає. Це найсильніший був мотивуючий фактор. З іконами треба було лінію фронту облітати - це додатковий фактор, не треба про нього забувати", - каже пропагандист.

Далі свою неповноцінність почав виправдовувати і голова "ДНР" Денис Пушилін. Він підтвердив той факт, що Святогірськ повернули під контроль українським захисникам. І тут він теж не обійшовся без цікавої версії.

"Ситуація складна. Ні ми, ні супротивник повною мірою не контролюємо місто. Тут помічені польські найманці", - каже фанат путіна.

Тобто він також вирішив діяти за методичкою і заявив про війська НАТО в Україні.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна