У російських пабліках з'явилося відео із двома окупантами з "днр", які зараз перебувають на Херсонщині та збираються дезертувати з армії.

Вони висловлюють обурення через відсутність нормального озброєння та забезпечення. Загарбники незадоволені тим, що їх кидає російське командування. Така ситуація та наступ ЗСУ змусили їх відступити з Високопілля. Відео розповсюдили у телеграм.

Дезертири "днр". Фото: скриншот telegram
Дезертири "днр". Фото: скриншот telegram

Також окупанти скаржаться, що з обіцяної зарплати їм платять менше ніж половину - 90 тисяч карбованців на місяць замість обіцяних 200 тисяч.

На тлі стрімкого наступу ЗСУ в Харківській області та явної загрози для російських військ на півночі Донецької області усі збираються тікати, але куди ніхто не знає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Так звана "влада" заспокоює і переконує, що ніхто не пустить ЗСУ до Донецька, що Донецьк – це фортеця. Але росіяни його швидко повернуть – гинути з усіма за "республіку!".

У зв'язку з очікуваним зниженням мобілізаційного віку, планується обмеження виїзду всіх чоловіків і жінок з 16 років. Таке обмеження планується в "лнр" з неділі, а в "днр" - з вівторка.

Про ухвалене рішення "влада" не збирається повідомляти публічно, а просто перестане пропускати на кордоні. Винятки будуть зроблені для вагітних та жінок з дітьми до 3 років.

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський розповів про переговори з агресором: "Це мій принцип".

Як повідомляв "Знай.ua", мешканці Придністров'я розчарувалися у росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандистка Симоньян спробувала виправдати повний провал "другої" армії в Україні: "Великий відступ".