Російський опозиціонер Михайло Ходорорковський показав документ, згідно з яким російська влада визнає загибель майже 50 тисяч своїх головорізів.

Згідно з документом, російська влада виплатила компенсації за загиблих солдат 361 мільярд рублів. Це по 7,4 мільйони за кожного. Потрібно враховувати, що кремлівська влада далеко не всіх визнає загиблими аби не платити компенсації – сім'ї окупантів часто скаржаться, що їх родичів визнають зниклими безвісти, як, до речі, сталося з матросами сумнозвісного крейсера "Москва".

Також у цю статистику не входять мобілізовані з тимчасово окупованих території ОРДЛО, яких Москва взагалі не рахує.

Цікаво й те, що Мінфін росії просить виділити на компенсації ще майже трильон рублів. Згідно з цифрами, вони готові покласти на війні ще понад 200 тисяч рашистів такими, яких визнають загиблими офіційно.

Як повідомляв Знай раніше, Польша вже визначилася з двома головними союзниками у майбутньому: жодна не входить до ЄС.

Таку думку висловив лідер Лідера польської правлячої партії "Право і справедливість" Ярослав Качинський під час економічного форуму в польському місті під назвою Карпач.

Він вважає, що світ дуже змінився, і на сьогоднішній день Польща може розраховувати лише на двох своїх союзників. Ними стали Великобританія, і звісно ж Україна.