Терорист, який очолював самопроголошену "днр" випустив апокаліптичний прогноз для російської армії, розкритикувавши пропагандистів.

Колишній фсбшник Ігор стрєлков-гіркін, який у 2014 році був ватажком сепаратистів та окупантів у "днр", на своєму тг-каналі випустив прогноз розвалу російської армії.

"Знову через вісім років я чую одне й теж - Україна замерзне, Україна розвалиться, що ЗСУ розвалиться у жовтні. А у мене є підозра, що у жовтні почне розвалюватися наша армія. І не тому, що вона небоєздатна, боягузлива, а тому, що вона постачається так, що зима настане для нашої армії, як завжди, неочікувано", - зробив прогноз терорист.

Стрєлков-гіркін. Фото: скриншот з відео
Стрєлков-гіркін. Фото: скриншот з відео

Він також похвалив постачання української армії, зазначивши, що постачання української армії вище не на голову, а на багато більше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"І поки наші воєнні вожді гигикають на танкових біатлонах, на навчаннях і запускають феєрверки, до речі, 25 тисяч вистрілів збираються здійснити у москві на день міста, - на це гроші є. А на те, щоб військових, які сидять в окопах забезпечити бронежилетами, касками, БПЛА, нічним баченням, на це грошей нема", - засумував гіркін.

Він зазначив, що у жовтня вже знадобиться теплий одяг, тепле взуття, теплі спальники, і багато всього, що потрібно армії, яка воює взимку. Інакше армії в погадних умовах буде нести великі втрати від холоду та хвороб, а не від вогню противника, - впевнений колишній фсбшник.

Насамкінець, гіркін заявив, що спецоперацію вони вже програли, а скоро програють війну.

Нагадаємо, ми писали, що алкаш і зрадник царьов взяв приклад з гіркіна та готує рашистів до поразки: "Безглуздо все".

Як повідомляв "Знай.ua" Микола Тищенко повернувся з "передової" Закарпатського фронту: українці пожартували з "бойового поранення" нардепа.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні через війну у школах впровадять нову посаду — за що відповідатиме новий спеціаліст.