Популярна українська актриса, народна та заслужена артистка України, телеведуча Ольга Сумська показала дуже потужні кадри у соціальній мережі. Вона поділилася відеороликом, де видно, як воїни ЗСУ піднімають український прапор на раніше окупованій території.

Дані кадри Ольга Сумська продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

«ІСТОРИЧНІ КАДРИ!8 вересня!!!‼‼‼ ЗВІЛЬНЕНО БАЛАКЛЕЮ!!!Рідненькі наші хлопчики!!!Господи,дякуємо вам!!!Прапор нарешті на своєму місці!!! Наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!!!», - підписала відеоролик Ольга Сумска.

Варто зазначити, що це дуже сильні кадри, і їх має побачити кожен українець. Ольга Сумська вирішила поширити ці кадри, за що український народ їй вдячний. Люди, які живуть в Україні в такі лихоліття, дуже вдячні нашим мужнім воїнам, і вони вирішили розповісти про це в коментарях під постом зірки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ольга Сумська, фото з Instagram
Ольга Сумська, фото з Instagram

«Звільніть Донбас та нехай це все закінчиться, як страшний сон», «Ми вірили в ЗСУ, воїнів світу і добра!!!! ЗСУ найкращі! Неймовірно пишаємось! Нарешті Ми повернемось в рідну Балаклію!!!!», «і чекаємо завтра ще більше новин! ЗСУ», «Дякуєм Богу що допомогає і оберігає наших Захистників Щиро дякуєм Вам наші рідні Захистники Ви в нас найкращі,хай наші молитви бережуть Вас», - залишають відгуки фолловери української актриси.

Коментарі на пост Ольги Сумської у Instagram
Коментарі на пост Ольги Сумської у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ольга Сумська згадала, як її небіжчик відмовився від престижного звання.

Нагадаємо, ще одна країна розпочала підготовку до великої війни з росією.