Цікаве оголошення помітили на сайті психоневрологічного диспансеру №2 у Петербурзі, яке закликає записуватися до лав добровольців.

Вербування на фронт з Україною тепер офіційно ведеться в психлікарнях і психдиспансерах росії. Про це йдеться у повідомленні на сайті психлікарні. Імовірно, з божевільних буде сформовано окремий спецбатальйон, про який йдеться у повідомлені. Скриншот розмістили у телеграм-каналі "СтартКом ЗСУ".

Скриншот оголошення з сайту психушки на рф
Скриншот оголошення з сайту психушки на рф

На сайті окрім повідомлень про те, яку допомогу надає психоневролгічний диспансер йдеться про перевірку відвідувачів пройти перевірку для володіння зброєю, та заклик вступати у зс рф, адже наразі формується новий спеціальний батальйон.

Скриншот з сайту психушки
Скриншот з сайту психушки

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Новину прокоментував опальний в рф журналіст Невзоров, який написав: "Божевільних пітерців буде сформовано в "іменній", "особливий" батальйон "Шизодержава" і прямо в піжамах і сумирних сорочках їх кинуть на український фронт. Всіх забезпечать особистими розривними клізмами та величезними шприцами з напалмом".

В українських соцмережах пожартували, що це багато може пояснити, якщо "воїнів" набирають у психлікарні.

Це навіть крутіше ніж у бомжарні, або у в'язниці.

Нагадаємо, ми писали, що воєнний експерт Олег Жданов розповів про варіант, коли росія відмовиться від ядерної зброї.

Як повідомляв "Знай.ua" українці віртуозно розвели росіян та викрили необхідні секрети: думали точно не головою.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти намагалися принести "русский мир" під символом "Z" до Молдови: провалилися на початковому етапі.