Окупанти використали всю свою техніку на початку війни. Тепер її частину модна було побачити на Хрещатику під час виставки розбитої ворожої техніки

Окупантська техніка, фото: Facebook
Окупантська техніка, фото: Facebook

Про це повідомляє Головне управління розвідки в офіційному ТГ-каналі.

Як відомо, в Росії не лише брак людей, а й техніки. Після того, як окупанти зазнали важких втрат, вони намагаються створити нові військові частини та об'єднання. Проте, новий армійський корпус росія зможе сформувати лише до кінця листопада.

"Історія з третім армійським корпусом розтягнеться до листопада. Проблема – людський ресурс. Укомплектування спеціалістами. Щоб підготувати нормального спеціаліста потрібно 3-4 місяці. Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням. Вся новітня техніка була на озброєнні тих батальйонно-тактичних груп, які заходили на нашу територію в лютому-березні. Зараз ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащуються іще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання й арсеналів та поступають у війська. За нашими оцінками 40 відсотків бойової техніки не боєздатна. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу" – підсумував представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доки згуртований Захід продовжує постачання допомоги, Макрон і Шольц працюють мовою: мають намір продовжити спілкування з путіним диктатором.

Також наш портал інформував, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська та змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Крім того, наш портал інформував, доки згуртований Захід продовжує постачання допомоги, Макрон і Шольц працюють мовою: мають намір продовжити спілкування з путіним диктатором.