Глава Кремля, військовий злочинець володимир путін накопичує сили, щоб атакувати Україну восени та взимку. Також диктатор вигадав, як піднято бойовий дух своєї "другої" армії. Про це розповідають аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики зазначають, що у росії, очевидно, мають намір створити нові військові підрозділи для продовження ведення війни проти України протягом осені та зими. Нещодавня заява путіна про намір ліквідувати "антиросійський анклав" в Україні говорить про те, що він не має наміру зупинятися і продовжить терор українців.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Водночас з'явилася інформація, що глава Кремля наказав повністю окупувати Донецьку область до 15 вересня. Оскільки бойовий дух у лавах російських окупантів дуже низький, захоплення Донецької області може допомогти Кремлю трохи "підбадьорити" армію.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Втім, якщо пригадати, що в росії виділяли вже кілька дат, до яких обіцяли захопити Донецьку та Луганську області, але ЗСУ не дали планам справдитися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доки згуртований Захід продовжує постачання допомоги, Макрон і Шольц працюють мовою: мають намір продовжити спілкування з путіним диктатором.

Також наш портал інформував, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська та змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Крім того, наш портал інформував, що окупанти відправили під фільтрацію тисячі мирних українців з початку війни: загрожують вбивством і звинувачують у всьому ЗСУ.