Данія збирається передати українським захисникам зимову форму та одяг. Зима не завадить нашим військовим продовжити боротьбу за наше майбутнє.

Про це стало відомо після зустрічі Володимира Зеленського із міністром закордонних справ Королівства Данія Еппе Кофодом.

У країні підтримують зусилля України у боротьбі за незалежність та свободу від Росії. Вони не сумніваються, що нам пощастить повернути всі свої території, і демократія буде збережена.

Брифінг Зеленського та представників урядів Іспанії та Данії. Фото: Youtube
Брифінг Зеленського та представників урядів Іспанії та Данії. Фото: Youtube

Навіть не сьомий місяць війни, незважаючи на казки від російських пропагандистів, Захід продовжує допомагати українцям боротися. Ніхто не втомився, і всі очікують на поразку окупантів.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Ми вдячні і дуже цінуємо цю допомогу. Ми сприймаємо це як партнерські та дружні, теплі відносини між нашими державами. Хочу вам подякувати за цю підтримку та таку досить швидку реакцію", – сказав Володимир Зеленський.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Далі український гарант подякував Данії за те, що вони підтримують санкційну політику проти росії, та обізнані, що тут відбувається насправді. Крім того, у майбутньому країна взяла на себе обов'язки у відновленні об'єктів інфраструктури в Миколаївській області, які постраждали від російських обстрілів.

Міністр закордонних справ Данії у свою чергу зазначив, що вітає всі дії українців у цій війні, а його країна продовжить надавати Україні підтримку стільки, скільки буде потрібно.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Російський диктатор путін намагався посварити Європу, але зробив її лише єдиною.

Нагадаємо, що Марк Фейгін передрік нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.