На голову Кремля і всю його почет, яка підтримує війну проти України, чекає безславний фінал. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у соцмережі twitter.

Михайло Подоляк вирішив дати урок історії для росії, зокрема її лідера володимира путіна та наближених до нього особистостей. Він зазначив, що Україна стане місцем безславного фіналу для диктатора, який розв'язав криваву війну, а також усіх, хто підтримує його злочинні дії.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

"Можна довго казати: "Нас спровокувало НАТО". А потім вийде Путін і скаже: "Наша мета – ліквідувати 🇺🇦, бо ми заперечуємо існування такої держави". У День знань 🇷🇺 варто згадати урок історії. Україна – місце, звідки все почалося. Україна також місце вашого безславного фіналу", - зазначив Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто зазначити, що на думку експертів, одним із можливих фіналів після перемоги України стане розпад росії на кілька держав через дестабілізацію обстановки всередині країни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, радник Офісу Президента Михайло Подоляк розповів, що окрім зброї потрібно для перемоги.

Також наш портал інформував, що в Казахстані знайшли спосіб, як максимально віддалитися від росії на рік: путін втратив ще одного союзника.

Крім того, ми писали, Олександр Невзоров засумнівався у розумових здібностях наступника Шойгу: путін продовжує допомагати Україні, сам того не підозрюючи.