Російські окупанти продовжують "самодемілітаризацію" і радують ЗСУ. Так, стало відомо, що командир загарбників припустився помилки під час бою і випадково ліквідував загін елітних спецпризначенців. Про це повідомляє 24 канал, з посиланням на джерела в розвідці.

За інформацією розвідки, на Херсонщині ще до початку контрнаступу воїнів ЗСУ стався курйозний інцидент з російськими окупантами.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Так, відомо, що під час бойового виходу російської розвідгрупи командир окупантів одного з підрозділів, що базуються на передовій, отримав наказ вдарити по позиціях ЗСУ запальними снарядами. Він передав координати артилеристам, але припустився помилки. Зазначається, що підлеглі попередили його про прорахунок, проте командир не відреагував.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

В результаті група елітних російських спецпризначенців, яка ховалась у насадженні, була ліквідована своїми ж. У росії призначили комісію, щоб розслідувати інцидент, втім, покарання так і не спіткало недосвідченого командира. ЗСУ завдали удару за місцем, де працювали представники комісії і практично всі були ліквідовані.

Раніше портал Знай повідомляв, окупанти знищили Сєвєродонецьк, щоб привезти туди 8000 сосисок у тесті: "На кожного мешканця по одній".

Також наш портал інформував, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська та змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Крім того, ми писали, чи запаси бурятів вичерпалися? Кремль планує розпочати масовий призов мешканців Москви.