Російський полонений доводить черговий факт — російські громадяни не потрібні російським командувачам і владі, хіба що у якості гарматного м'яса, яке навіть не будуть ховати, кинувши на полі бою.

У розмові з мамою зізнався, що його не хочуть обмінювати на загиблих українських солдатів. В мережу оприлюднили чергову ганьбу російської армії - розмову полоненого з родичами.

Полонений рф. Фото: скриншот з відео
Полонений рф. Фото: скриншот з відео

З телефона чути, як родичі розповідають, що не знають, що робити, щодня звертаються у всі інстанції, телефонують на гарячі лінії. Але хлопець каже, що марно кудись звертатися.

Я просто скажу, що коли мене взяли у полон у перший же день від мене відмовились. Моє керівництво в перший же день відмовилось від мене. На другий день мене намагалися виміняти на трупи, на загиблих українських солдатів. Живого. Вони сказали, що я не являю собою жодної цінності, - констатує факт росіянин.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Полонений рф. Фото: скриншот з відео
Полонений рф. Фото: скриншот з відео

Чергове проясніння для зазомбованих громадян, про цінність життя людини у російській федерації.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська і змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua" путін переключився на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися бавовною у Криму.

Також "Знай.ua" інформував, що у США знали про контрнаступ ЗСУ і допомогли підготуватися на найвищому рівні: як останні два місяці озброювали українців.