Українські артилеристи показали, як польські САУ "Krab" допомагають їм палити російських окупантів. Невеликий фоторепортаж із передової публікує Міністерство оборони України на офіційній сторінці у соцмережі facebook.

Українські артилеристи – гордість ЗСУ та страшний сон окупантів. Вони знають свою справу та виконують бойові завдання з неймовірною старанністю, а допомагають їм у цьому, зокрема й польські САУ "Krab".

Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Воїни зізнаються, що озброєння передане партнерами максимально комфортне та дозволяє дуже ефективно випалювати позиції загарбників. Захисники зазначають, що автоматизована система дозволяє швидко виконувати роботу, а броня може захистити у разі атаки ворога.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Наші артилеристи не приховують захоплення від нового озброєння. Кажуть, у Krabа все максимально автоматизовано. Є можливість за 10 секунд випускати 3 снаряди, які потраплять у задану мету. Крім того, броня САУ є достатньо надійною. Заявлена ​​максимальна скорострільність гармати становить 6 пострілів за хвилину. На практиці, в бойових умовах, бійцям вдавалося робити 4 постріли за 60 секунд", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, Олег Жданов назвав головну причину, чому Київ не може чекати на долю Харкова у цій війні: "Зруйнується ідеологія".

Також наш портал інформував, росіяни скиглять без Європи, а ручний алкоголік Кремля Медведєв закликав ЄС остаточно припинити видачу віз.

Крім того, ми писали, військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну: "Ситуація патова".