Росіяни знову вирішили закрити Кримський міст. Фахівці пов'язують таке рішення з початком контрнаступу українців.

Про це надвечір понеділка, 29 серпня почало говорити дедалі більше джерел із розвідки.

Найімовірніше, зроблено це для того, щоб вивезти військову техніку з анексованого Кримського півострова. Чим ближче підбираються українські захисники, тим вища ймовірність нових вибухів на цій території.

Кримський міст, фото: скріншот із відео
Кримський міст, фото: скріншот із відео

Закрили його при цьому лише у бік Сімферополя, і всі смуги працюють виключно у бік Краснодара.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Очевидно, інформація про контрнаступ ЗСУ на Херсонщині не дає окупантам спокійно спати, і вони щосили намагаються вивезти з тимчасово окупованого Криму військову техніку.

Вони вже втратили величезну кількість авіації близько місяця тому, і до них приходить розуміння, що це лише початок. "Це ми ще не починали", як висловилися якось у Кремлі.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Російський диктатор путін при цьому за ці тижні жодного разу не прокоментував події на півострові у Криму. Це може говорити про те, що він не розраховував такого сценарію, і тепер думає що робити далі.

Тим часом, Збройним силам України вже вдалося прорвати першу лінію ворожої оборони поблизу Херсона. Бойовикам довелося відійти зі своїх позицій, і при цьому вони зазнали колосальної кількості втрат. Незабаром воювати буде нема кому, на що ми всі вкрай сподіваємося.

Кримський міст, фото: скріншот із відео
Кримський міст, фото: скріншот із відео

Українські території будуть обов'язково повернуті, і це лише питання часу. Прискорити цей процес може західне озброєння.

Нагадаємо, що другою армією навіть не пахне: аналітики розкрили справжній потенціал путінського зброду.

Раніше повідомлялося, що не вірять у військовий успіх, тому сподіваються на дипломатію: путін за допомогою "холодної зими" спробує забрати Донбас

Також, Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду