Так звана "влада" тимчасово окупованого Маріуполя зважилася на чергову провокацію. Залучать до цього дітей.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він регулярно висловлюється про ситуацію на захоплених територіях.

12 вересня окупанти планують провести у захоплених школах окремий урок. Все для того, щоби спробувати донести свою ідеологію місцевим дітям.

ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь
ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь

На цьому уроці вони збираються вчити дітей "як треба Батьківщину любить", "Чому російські бомби, що знищили життя маріупольських дітей – це добро", а також "Чому розбито місто та тисячі загиблих, у тому числі дітей – це звільнення". Все це для учнів 5-11 класів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Мета заняття: пробудження інтересу до вивчення вітчизняної історії та культури, виховання громадянськості та патріотизму, формування та конкретизація поняття "Батьківщина", усвідомлення власного ставлення до неї; формування уявлення про культурну та історичну єдність російського народу та важливість його збереження. Формування громадянської ідентичності та гордості за свою країну" - йдеться у повідомленні під постом.

Зруйнована школа. Фото: скрін з відео
Зруйнована школа. Фото: скрін з відео

Звідси виникає цілком логічне питання – яким боком тут виявився український Маріуполь, який російські війська майже повністю знищили. Близько 98% будівель було зруйновано, а кількість жертв перевищує десятки тисяч.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Чергова провокація, яка не має повінчати успіх. Місто обов'язково має повернутися найближчим часом під наш контроль, інакше нормального життя там не буде.

Нагадаємо, що у росіян під Херсоном почався тривожний настрій: оголосили евакуацію та відходять від зайнятих позицій

Раніше повідомлялося, що почалися бої за Херсон: лунають вибухи, палають склади

Також, здається, почалося: ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном