Насправді гарячий початок робочого тижня для російських окупантів. Збройні сили України продовжують наступати, а у росіян тим часом тривожний настрій.

Один із пропагандистських Telegram-каналів опублікував інформацію про стан справ на фронті, і вони вкрай погані для росіян.

Спочатку було зазначено про тяжкі бої на Миколаївському напрямі. У районі Посад-Покровського працюють танки українських захисників, а на всій лінії фронту відбулося загострення. Така деморалізація окупантів грає на руку нашим військовим.

Пропагандисти, скріншот: Telegram
Пропагандисти, скріншот: Telegram

"Надходить дуже тривожна інформація. До 13 танків противника намагаються прорвати нашу оборону на Миколаївському напрямку. Ведуться важкі бої" - продовжили російські інформатори. Вони вже не впевнені, що їм вдасться утримати бодай якусь територію після початку контрнаступу ЗСУ.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крім того, через мережу почали розповсюджувати фотографію російських окупантів, які судомно відступають разом зі своїми речами. Все ще, напевно, "іде за планом", як любить відзначати російський голова Міноборони Сергій Шойгу.

Окупанти відходять від позицій, фото: вільне джерело
Окупанти відходять від позицій, фото: вільне джерело

Тим часом у Новій Каховці було оголошено евакуацію з робочих місць. Люди почали ховатися у бомбосховищах.

Пропагандисти, скріншот: Telegram
Пропагандисти, скріншот: Telegram

Загарбникам настав час зрозуміти, що живими вони звідти вже не виберуться, а ми попереджали.

Нагадаємо, що вранці понеділка, 29 серпня, ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів на Херсонському напрямку. Це означає одне - контрнаступ розпочався, і чекаємо хороших новин.

Нагадаємо, що почалися бої за Херсон: лунають вибухи, палають склади

Раніше повідомлялося, скільки коштує виїзд військово зобов'язаних за кордон: з 1 вересня запрацює держпрограма "ЄВідрядження"

Також, здається, почалося: ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном