Відомий російський правозахисник Марк Фейгін висловився з приводу того, як у Кремлі ухвалюються всі найважливіші рішення. Зважаючи на все, путін далеко не стратег.

Про це він розповів під час ефіру 24 каналу.

Справа в тому, що нещодавно в Центрі оборонних стратегій з'явилася нова заява. За їхніми словами, російські війська розмістили в анексованому Криму тактичну ядерну зброю, проте це може чергова спроба Кремля обдурити всіх.

Марк Фейгін
Марк Фейгін

Росіяни могли зобразити це, однак у те, що це реальність - віриться слабо.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"У них постійно щось детонує. Або якась небезпечна ситуація, пов'язана з нуклеарними ризиками", - зазначає Марк Фейгін.

При цьому подібні заяви звучать ще зі злощасного 2014 року. Перевірити це досить складно, адже вони можуть і муляж із болванки привозити, щоби налякати не лише Україну, а й увесь світ. Ось і вся ідеологія ядерної держави. Тримати весь світ у напрузі та лякати "судним днем".

Марк Фейгін, фото: скріншот із відео
Марк Фейгін, фото: скріншот із відео

"Це останній аргумент, що залишився у Москви в разі початку деокупації. Можливо, вони можуть зважитися на щось. Там ряд рішень, відповідальні особи, бойове чергування і так далі. А потім - куди стріляти? Підривати сам півострів? Якщо завдавати удару тактичним. ядерною зброєю, навіщо розміщувати її у Криму? Це можна зробити з будь-якої точки. Взагалі не проблема”, – каже Фейгін.

Нагадаємо, що другою армією навіть не пахне: аналітики розкрили справжній потенціал путінського зброду.

Раніше повідомлялося, що не вірять у військовий успіх, тому сподіваються на дипломатію: путін за допомогою "холодної зими" спробує забрати Донбас

Також, Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду