Українські спецслужби гіпнотизують росіянок та вчать палити автівки чиновників з генштабу.

У росЗМІ розганяють фейк про те, що нібито жінку, яка здійснила підпал автомобіля заступника начальника управління Генштабу збройних сил Росії Євгена Секретарьова, напередодні викрали і "загіпнотизували" українці.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Жінка, яка підпалила BMW чиновника виявилася 65-річна пенсіонерка Олена. Її зять вважає, що її викрали та загіпнотизували, а також навчили підпалювати авто українські спецслужби. - пишуть у росЗМІ.

Це вони ще наших бойових тарологів та екстрасенсів не бачили.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше у російських пабліках повідомляли, що 27 серпня 2022 року у Москві підпалили автомобіль заступника начальника управління генштабу ЗС РФ Євгена Секретарьова. Він працює у 8-му управлінні генштабу, яке відповідає за військову цензуру: стежать, щоб у ЗМІ не з'являлася неправильна трактовка російської армії. BMW X6 Секретарьова стояла у дворі будинку і там раптом спалахнула.

Українці стали насміхатися над новою маячнею, яку вигадали у рф, проте для промитих мізків зомбогромадян сусідньої терористичної країни, будь-яка маячня сприймається за чисту монету.

Нагадаємо, раніше ми писали, що "супутник Притули" допоможе знайти путіна, тарологиня вказала на суттєве просування України у війні.

Як повідомляв "Знай.ua" схиблена на путіні бабка в Британії гордо розмахує російським прапором: місцеві жителі не змусили на себе чекати.

Також "Знай.ua" інформував, українські морпіхи потролили Шойгу та показали, хто насправді не дає окупантам йти у наступ.