Глава Кремля владимир путін наказав збільшити чисельність військ росії, але це аж ніяк не допоможе йому досягти успіху у війні проти України. На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону.

Напередодні стало відомо, що путін наказав збільшити штатну чисельність військовослужбовців на 137 тисяч осіб - до 2 039 758 осіб. В українській розвідці вважають, що такий крок кремлівського диктатора не допоможе йому досягти успіху в Україні.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Так, Вадим Скибицький заявив, що однією з головних причин збільшення армії росії є бажання путіна продемонструвати Заходу свою "силу".

Російські військові. Фото: скрін youtube
Російські військові. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Час спливає. Бліцкрига вони не отримали. Моральний стан їхніх військових, які зараз ведуть бойові дії знижується, добровольців вступити до лав ЗС РФ дедалі менше охочих. Крім того, пішла паніка і серед місцевого населення великих міст, бо ніхто не хоче просто так йти служити, а тим більше йти на війну", - наголосив представник ГУР.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують бити "рекорди" в Україні за порушеннями: єдина у світі країна, проти якої застосовують касетні боєприпаси.

Також наш портал інформував, що радянське минуле вже на звалищі: Україна найближчими роками стане формальним членом НАТО, у США висловили підтримку.

Крім того, наш портал інформував, чи війна ще на рік, чи Захід почне більш старанно допомагати Україні: прогнози світових експертів щодо війни у ​​наступні 6 місяців.