В Інтернеті показали наслідки останніх ударів ЗСУ по Антонівському мосту

Антонівський міст. Фото: скриншот Youtube
Антонівський міст. Фото: скриншот Youtube

Як відомо, важливий стратегічний об'єкт намагаються зруйнувати з липня, проте не все так просто. Міст через Дніпро виявився досить міцним. Паралельно з намаганнями його відремонтувати, окупанти збудували переправу через річку, яку тестували, пускаючи по ньому колони легкових і вантажних автомобілів, а також важку техніку.

Чергові удари по мосту були здійснені 25 серпня. таку інформацію повідомив представник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

"Стан Антонівського мосту вчергове відкореговано, всупереч намірам окупантів. Зважаючи на нанесені ушкодження та безперервний вогневий контроль, окупаційні війська наразі не наважуються ані використовувати, ані ремонтувати міст", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Після цього в мережі з'явились фото, датовані 26 серпня. Вони зроблені компанією Planet Labs, опублікував їх OSINT-дослідник Тім Ерхарт в соціальній мережі twitter.

Антонівській міст, скрин: twitter.com/ArtisanalAPT
Антонівській міст, скрин: twitter.com/ArtisanalAPT

На них можна побачити, що проліт мосту залишився цілим, але постраждала частина конструкції з південного боку.

Транспорту, що рухається, в районі моста на знімку немає, а понтонна переправа все ще працює.

Нагадаємо, ми писали, що після влучних пострілів ЗСУ по Антонівському мосту з Херсона дременули путінські посіпаки - "крок доброї волі" від "єдиної росії".