Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив розповісти справжні мотиви, за якими півроку тому путін розпочав криваву війну в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter , де регулярно висловлюється щодо ситуації на фронті, і ділиться своєю думкою про те, що відбувається.

Тепер чоловік розповів, для чого ж насправді путін ввів свої війська в Україну. Усі розмови про розширення НАТО та біолабораторії в Україні просто нісенітниця. Справжня мета – відродження СРСР.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Будь-які розмови про розширення НАТО та провокування Росії на війну - це цинічне виправдання звірств, військових злочинів та єдиного винуватця війни. НАТО або фейкові "біолабораторії" - елементи пропаганди. Все, що цікавить Росію - знищення сусідів і реставрація "СРСР 2.0". зазначив Михайло Подоляк.

Михаил Подоляк, фото: скриншот из видео
Михаил Подоляк, фото: скриншот из видео

Для диктатора путіна розпад Радянського Союзу завжди був болісною темою, і він постійно згадував його у своїх спичах. Тому не дивно, що під кінець свого життя він вирішив зайнятися цим питанням. Спершу часткова окупація грузинських територій, потім українських, і ось знову повномасштабне вторгнення в Україну.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Але він вже точно не очікував такого опору українського народу та ЗСУ, тому сподіваємося, що незабаром вдасться вигнати його війська з наших земель.

Паспорт СРСР. Фото: скрін youtube
Паспорт СРСР. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що другою армією навіть не пахне: аналітики розкрили справжній потенціал путінського зброду.

Раніше повідомлялося, що не вірять у військовий успіх, тому сподіваються на дипломатію: путін за допомогою "холодної зими" спробує забрати Донбас

Також, Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду