У Росії вимагали позбавляти незаможні сім'ї пільг та виплат за відмову йти на війну з Україною.

З такою ініціативою виступив голова Чечні "путінський піхотинець", Кадиров. Про це повідомляють у телеграм-каналі "Протест в світі". Він навів таку статистику: у місті Аргун, "гостро нужденними" числяться 412 сімей. На них припадає 188 працездатних чоловіків, однак лише троє погодилися піти на службу. Кадиров назвав чоловіків "дармоїдами" і закликав "змусити їх безкоштовно працювати".

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube
Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, уУ Чечні зростає невдоволення главою республіки рамзаном кадировим, який відправляє місцевих чоловіків на війну.

У Чечні зараз формують та готують чотири батальйони. Значна частина так званих "добровольців" — викрадені місцеві молоді чоловіки, переважно із сільської місцевості. Їх примушують підписувати контракт під загрозою тортур і сфабрикованих кримінальних справ.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Місцеві обурені тим, що кадиров відправляє мусульман на "чужу війну двох християнських народів".

Кадирівці. Фото: скриншот Youtube
Кадирівці. Фото: скриншот Youtube

Відомо, що загиблих чеченців ретельно приховують навіть від їхніх сімей, інформація про кожного ретельно приховується, а тіла кадирівців для російської сторони є пріоритетними для обмінів.

Нагадаємо, ми писали, що кадирівці прикрились евакуйованими українцями в Херсоні та бомбили "Градом" ЗСУ: "Все трясеться, вуха закладає".

Як повідомляв "Знай.ua" Кремль під загрозою в'язниці та тортур збирає "добровольців" для війни в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що "лнрівці" оголосили "день перемоги" і відмовляються воювати за "днр": "Нас намагаються загнати".