Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк ще раз вирішив пояснити народу, чому мирні переговори сьогодні не вигідні. Від цього може програти як Україна, і Європа.

Про це він заявив у новому інтерв'ю німецькому виданню Bild.

Наразі все частіше на порядку денному звучить тема мирних переговорів України та Росії. Однак, поки що зарано про це говорити, оскільки це вигідно виключно путіну, і вважатиме відкладеною на кілька років війною.

Михайло Подоляк, фото: Instagram
Михайло Подоляк, фото: Instagram

Навіть якщо зараз їх провести, це не дасть жодних результатів. За кілька років російські війська знову наберуться сил, зберуть нову армію та техніку, після чого знову нападуть.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Переговорний процес сьогодні зафіксує тимчасове перемир'я у війні, яка не буде завершена. Відповідно, Російська Федерація визнає це перемогою і далі претендуватиме на просування своєї експансіоністської політики. Тому перемир'я зараз означатиме лише наступний етап війни через певний час", - зазначив Михайло Подоляк. .

Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube
Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube

Через це багато громадян не повернуться назад додому, а інвестори обходитимуть Україну стороною, адже знатимуть, що війна все ще триває, і вкладати гроші не потрібно. Це буде "сіра зона", яка тільки наростатиме і давитиме на Європу.

"Європа буде змушена постійно інвестувати сюди великі кошти, щоби якось підтримувати цю територію в життєздатному стані. Це невигідно Європі в середньостроковій та довгостроковій перспективі", – продовжив радник глави Офісу президента України.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що російські пропагандисти у нападі параної знайшли основних зрадників

Раніше повідомлялося, що естонський генерал-майор пророкував зміни на фронті в найближчі 2 місяці, зима не завадить планам ЗСУ

Також, 15 загиблих, понад 50 поранених: Володимир Зеленський про страшну атаку на залізничну станцію Чаплине