Сергій Стерненко прокоментував звинувачення у бік українських зрадників, які втекли з України на росію, після того, як стали підтримувати імперську ідеологію.

У своєму Youtube-каналі блогер показав, як у пропагандистів почалася параноя, і вони шукають зрадників серед тих, хто вже раз зрадив своїй Батьківщині.

Сергій Стерненко.Фото: скриншот Youtube
Сергій Стерненко.Фото: скриншот Youtube

Стерненко розповів, як соловйовський пропагандист знаходить основних зрадників. Для нього Ківа, який втік з України та просить громадянство росії, один з таких, адже колись колишній нардеп навіть заявляв, що власноруч вбивав російських солдатів.

ківа. Фото: скриншот Youtube
ківа. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Також у агенти Києва потрапила поетка Євгенія Більченко, яка колись працювала у київському університеті Драгоманова, а коли її вигнали, вона втекла на росії, та стала підтримувати війну проти українського народу.

"Більченко колись підтримувала ліквідацію російських загарбників, а коли втекла в рф, отримала стипендію від владіміра путіна", - розповідає Стерненко.

більченко. Фото: скриншот Youtube
більченко. Фото: скриншот Youtube

У ролику, пропагандист скаржиться, що як виявилось Більченко встигла насолити соловйову, назвавши роботу "команди соловйова" - "воєм на болотах".

Потрапила під роздачу також російська пропагандистка монтян, яку рашисти "притягли" на засідання асамблеї ООН. А також відомий зрадник України Шарій.

монтян. Фото: скриншот Youtube
монтян. Фото: скриншот Youtube

Насамкінець пропагандист закликав усіх цих зрадників посадити за ґрати, а потім (а може й спочатку) усіх на шибеницю. Стерненко підкреслив, що швидше за все з ними саме це й станеться, адже у зрадників завжди доля одна. І росії вони не потрібні.

Російські пропагандисти виписали вердикт шарію. Фото: скриншот Youtube
Російські пропагандисти виписали вердикт шарію. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що для контрнаступу ЗСУ зі США направлять сотні дронів-камікадзе Switchblade 600: завдадуть удару інфраструктурі окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" російські пропагандисти намагаються переконати жителів окупованих територій у величi "русского мира".

Також "Знай.ua" інформував, диктатор лукашенко у перерві між запусками ракет з Білорусі привітав українців з Днем Незалежності.