Стало відомо про те, чи збирається Білорусь вступати у війну з Україною, і скільки на сьогоднішній день перебуває окупантів на нашій землі.

На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв'ю NEXTA.

Звичайно ж, українській владі відомо про кількість росіян, які приїхали на наші землі, і намагаються поставити тут свої порядки. Вони думають, що назавжди засіли на окупованих територіях, і в майбутньому вдасться взяти нові. Однак це зовсім не так.

"Ця цифра постійно змінюється, і щоб назвати її точно, мені потрібно уточнити інформацію станом на зараз. Це до двохсот тисяч. Це приблизно число", - зазначає Андрій Юсов.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ну і звісно, ​​не можна було оминути можливе введення білоруських військ на територію України. Це одна з головних тем останніх місяців, адже путін міг дотиснути Олександра Лукашенка.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Наразі загрози наземної атаки немає, але це може змінитися будь-якої миті. І якщо вестиметься підготовка, то Україна знатиме про це, а народ буде обов'язково поінформований.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Стратегічно я впевнений, що Білорусь буде цивілізованою європейською демократичною країною, але до цього потрібно пройти дуже довгий шлях. Сьогодні ця держава безпосередньо залежить від РФ у багатьох аспектах і, очевидно, не має демократії. На жаль, держава Білорусь уже втягнута у війну проти України. Що стосується наземної операції, сьогодні безпосередньо такої загрози немає, але в майбутньому, якщо вона з'явиться, реагуватимемо належним чином", - зазначив експерт.

Нагадаємо, що більшого цинізму ви сьогодні не побачите: диктатор Лукашенка у перерві між запусками ракет із Білорусі привітав українців із Днем Незалежності

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов анонсував добрі новини для всього світу, але доведеться почекати 5-7 років

Також, Антоніу Гутерріш попередив світ про найбільшу небезпеку за десятиліття, терористи не повинні мати ядерну зброю .