У мережі вкотре з'являється інформація про те, як тікають з Криму росіяни, які 8 років тому загарбали півострів, привласнюючи собі в тому числі нерухомість.

У мережі показали, істерику кримнашистів, які тікаючи намагаються продати квартири, з меблями та всіма зручностями. Журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі розмістив оголошення, в якому жінка скаржилась, що за добу квартира втратила в ціні понад мільйон рублів.

Вибухи в Криму. Фото: скриншот Telegram
Вибухи в Криму. Фото: скриншот Telegram

Зниження вартості квартири. 11 млн рублів, замість 12, 2 млн. - йдеться у повідомленні.

Пропонується вид на Херсонес, меблі, звуко- та теплоізоляція.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Квартири знизилися в ціні у Криму після тривалих сирен та вибухів на окупованому півострові. Влучними пострілами ЗСУ знищило частину авіації та боєкомплекту у важливих крапках. звідки йшов напад на Україну.

Тепер на півострові також чи не щодня чути повітряну тривогу. Українці частково тішаться, та мріють швидше відвідати український Крим та скупатися у приємних водах Чорного моря.

Мережу наповнюють меми та жарти щодо повернення Криму, а світові лідери, під час саміту "Кримська платформа" наголосили, що Крим це безперечно територія України, яку необхідно повернути.

Нагадаємо, ми писали, що у Криму почали продавати квартири, в терміновому порядку: "віддають" з проплаченою комуналкою та меблями.

Як повідомляв "Знай.ua" росіянка показала системи ППО, що захищають Крим, та де вони розташовані – гарна допомога військовим.

Також "Знай.ua" інформував, HIMARS підповзає на надувному матраці до Кримського моста: у мережі показали найбільший жах рашистів.