Українські ЗСУ почали атакувати бази окупантів, які знаходяться в Криму, але точне розташування їм допомагають пізнавати самі загарбники. Рашистка віртуозно здала локації розташування ППО окупантів під Євпаторією.

Росіяни у Криму залюбки здають локації своїх баз, розміщуючи фото. Одна з "розумах" допомогла українським захисникам, та розмістила у мережі фото з вказаною локацією місця розташування ППО рашистів, та підписала фото. Кадр розлетівся по пабліках в Telegram.

Вибухи у Криму, фото: скріншот із відео
Вибухи у Криму, фото: скріншот із відео

"Євпаторія під захистом", - написала путіністка.

Пізніше вона видалила свій пост, проте інтернет її фото зберіг.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

На фото при збільшенні видні системи С-300 рашистів.

Останні дні в Криму почастішали вибухи та російські ЗМІ повідомляють про роботу ППО. З окупованого Криму виїздять "гості", яким було "так добре, та душевно, як вдома", та туристи з відпочинку.

Вибух у Криму, скріншот з відео
Вибух у Криму, скріншот з відео

За повідомленнями місцевих пабліків, потік туристів скоротився вдвічі, а ті, хто встиг загарбати квартиру в Криму, намагаються продати житло за безцінь. Особливо це стосується тих районів, які знаходяться близько від Керченського мосту.

Нагадаємо, ми писали, що у Криму почали продавати квартири, в терміновому порядку: "віддають" з проплаченою комуналкою та меблями.

Як повідомляв "Знай.ua" Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв.

Також "Знай.ua" інформував, у Міноборони рф перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE.