Росіяни можуть ударити по об'єктах інфраструктури України найближчим часом. Вони рішуче налаштовані стерти наші міста із землі.

Про це повідомляє портал Reuters, який справді рідко помиляється у своїх прогнозах. І на жаль, зараз він досить сумний.

Наближається День незалежності, наближається зима, а росіяни так і не спромоглися виконати свої плани в Україні. Як мінімум вони планували вийти на кордони Донецької області до 11 вересня, щоб провести референдум, проте тепер довелося відмовитися від цієї ідеї.

Результат ракетного удару у Харкові. Фото: скрін youtube
Результат ракетного удару у Харкові. Фото: скрін youtube

Натомість вони хочуть влаштувати черговий терор, щоб залякати Україну, і змусити сісти за стіл переговорів на своїх умовах.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"У нас є інформація, що росія активізує зусилля щодо завдання ударів по цивільній інфраструктурі та державним об'єктам України найближчими днями", - пише видання з посиланням на одного з чиновників США.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

Саме тому найкраще найближчими днями відмовитися від ідеї відвідувати місця скупчення людей, перебувати поряд із військовими об'єктами, а найголовніше – ігнорувати повітряні тривоги. Краще відразу при них бігти в укриття, тому що ці терористи здатні на будь-яку гидоту.

При цьому таку інформацію надали також в офіційних урядових джерелах, тому справи вкрай серйозні. Наразі потрібно себе берегти заради нашої майбутньої перемоги.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що воїн ЗСУ Дмитро Кметюк встановив новий світовий рекорд: скоріше майже на секунду

Раніше повідомлялося, що воїн ВСУ влаштував справжнє пекло окупантам завдяки неймовірній кмітливості: косив ворогів пачками

Також НАТО введе свої війська в Україну: експерт озвучив умови