Країни НАТО можуть запровадити свої війська до України. Втім, це можливо лише за певного розвитку подій. При якому саме, розповів російський правозахисник та опозиціонер Марк Фейгін в ефірі проєкту FreeДОМ .

Марк Фейгін заявив, що росія постійно тримає світ у напрузі ядерними погрозами, зокрема, влаштовуючи провокації на Запорізькій АЕС. Якщо Кремль таки зважиться на "ядерний апокаліпсис" і завдасть удару по ЗАЕС, то країни НАТО не стоятимуть осторонь.

Марк Фейгін, фото: скріншот із відео
Марк Фейгін, фото: скріншот із відео

Він додав, що за такого розвитку подій НАТО може запровадити свої війська в Україну, оскільки аварія на ЗАЕС загрожує всій Європі, яка вже знайома з наслідками ядерної катастрофи після вибуху на Чорнобильській АЕС.

Окупант на ЗАЕС, фото з вільних джерел
Окупант на ЗАЕС, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Захід не терпітиме, що над ним, над усією Європою, пронесеться ядерна хмара і всі ті наслідки, які Заходу добре відомі після Чорнобиля. Якщо РФ справді влаштує "ядерний апокаліпсис", то інші країни будуть вирішувати цю катастрофу разом з Україною. І тоді НАТО запровадить війська", - сказав Марк Фейгін.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, українські партизани пообіцяли російським окупантам та колаборантам "веселе життя": почали готуватися задовго до 24 лютого.

Крім того, ми повідомляли, у головного пропагандиста путіна Соловйова закінчилася фантазія, довелося розкритикувати стиль Зеленського: "Вдягнені як придурки".