Терорист Стрєлков-Гіркін заявив, що попри те, що Зеленського називають "клоуном" від досить потужно впорався з задачами під час війни, на противагу російським військовим.

Терорист зазначив, що Зеленський дійсно був свого часу непоганим професійним коміком, "і на думку багатьох - дуже непоганим на тлі інших вульгарних скоморохів". Але попри це під час війни активно демонструє лідерські якості. Про це він написав у своєму telegram-каналі.

Ігор Стрелков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube
Ігор Стрелков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube

І хоча на початку допису колишній фсбешник зазначає, що не є прихильником Зеленського, весь допис вихваляє українського президента.

"Настала війна. Пан Зеленський нікуди не втік, у бункер не сховався, оголосив, запустив та провів загальну мобілізацію, досяг масованих поставок зброї від НАТО, "залишив у дурнях" кремлівських партнерів, а також твердо і впевнено оголосив про цілі війни і так само твердо - навіть про умови переговорів про перемир'я", - пише терорист Гіркін.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Натомість своїх військових керманичів назвав "роззолоченими півнями", які нічого іншого не роблять окрім як "гратися у танкові біатлони" та проводити "фестивалі військових оркестрів".

Нагадаємо, ми писали, що буддист із Тиви надивився на "нацистів" у телевізорі і поїхав "захищати" пам'ятники в Україні: пропаганда довела до полону.

Як повідомляв "Знай.ua" артилеристи ЗСУ порівняли радянські гаубиці з польськими САУ "Краб": "Це як кнопковий телефон і iPhone".

Також "Знай.ua" інформував, що Юрій Романенко розповів, для чого путін надіслав Ердогана до Зеленського: розпач Кремля було видно навіть у Львові.