У найближчі кілька місяців може все-таки відбутися зустріч Володимира Зеленського та кривавого диктатора путіну.

Про це повідомив портал Bloomberg і причин для цього кілька.

Справа в тому, що в листопаді на острові Балі відбудеться саміт Великої двадцятки. Туди запрошено як російського лідера, так і українського гаранта Володимира Зеленського.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

Росіянин вже підтвердив, що він особисто прибуде до Індонезії у період з 15 по 16 листопада, де має намір відвідати саміт Великої двадцятки. Президент Індонезії Джоко Відодо підтвердив, що приїде не лише глава Китаю, що також досить незвичайно, а й сам російський президент.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Президент Путін також сказав мені, що приїде", – процитувало його слова видання.

Володимир Зеленський і Володимир путін, фото: Instagram
Володимир Зеленський і Володимир путін, фото: Instagram

На цей же захід запрошено й Володимира Зеленського. Поки що невідомо, чи прибуде він туди особисто, бо востаннє з країни він виїжджав за кілька днів до війни у ​​лютому.

Можливо це буде онлайн виступ, а можливо все ж таки ухвалить рішення особисто відвідати цей захід. Якщо обидва лідери прибудуть на Балі, то зустрічі вже не уникнути. Також, ймовірно, це будуть перші за три роки переговори на такому рівні.

Зеленський і Путін, фото прес-служб
Зеленський і Путін, фото прес-служб

Чи це вирішить щось? Невідомо, чи покаже лише час. Потрібно дочекатися офіційної відповіді українського гаранта.

Нагадаємо, що раніше турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган висловив свою готовність організувати зустріч двох лідерів країн, що воюють, на території Туреччини. Це вже не перша подібна його пропозиція, але на неї ніхто не дає відповіді.

Нагадаємо, що Юрій Романенко розповів, для чого путін надіслав Ердогана до Зеленського: розпач Кремля було видно навіть у Львові

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також радник ВП Подоляк спрогнозував збільшення кількості "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки