Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив розповісти, після чого Володимир Зеленський наважиться піти на переговори, і чи погодиться народ.

Про це повідомив чоловік у своєму новому ролику, який опублікував на особистому YouTube каналі. Політолог регулярно висловлюється щодо війни.

Щодо переговорів. Це найімовірніше станеться, але тільки тоді, коли в цьому буде потреба. Це може статися й раніше, якщо це буде очевидно потрібне Україні.

Українське суспільство сьогодні хоче реваншу, помсти, повернути території. Все це справедливо і така позиція впливає на українського гаранта.

Юрій Романенко, фото: Instagram
Юрій Романенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зеленський зможе обґрунтувати необхідність якихось переговорів, коли це буде очевидно. Коли буде очевидно, що ми вперлися у стелю наших мобілізаційних можливостей, коли важка ситуація в економіці, коли в містах не буде тепла, коли допомога від західних союзників почне ставитися у пряму залежність ” – каже Юрій Романенко.

Одного разу Захід може почати тиснути на Україну, і вимагатимуть або швидше вести війну, або ж сідатиме за стіл переговорів. Сфера тиску вони мають, і це як зброя, так і фінанси.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

Одне ясно. Для початку прямих переговорів з путіним потрібен час. Українці мають переконатися у здібностях Збройних сил України, як далеко вони зможуть просунутися. Другим чинником і те, скільки сили залишилося в росіян. Усе це вже бачили у корейському конфлікті, як зазначає політолог.

Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube
Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube

"Україна має завдання повернути по максимуму територій, потім уклавши перемир'я добиватися того, щоб росія в жодному разі не злетіла з санкцій, і щоб санкції продовжували її душити. Тому, все схоже на те, що почався обмін думками на предмет того, що сторони хотіли б. Насамперед путін надіслав меседж через Ердогана. Далі піде кілька місяців на те, щоб сформувати рішення" - продовжив Юрій Романенко.

Найімовірніше все почне наближатися до кінця на саміті в листопаді, який пройде на Балі. Там путін і Зеленський з чуток можуть уже зустрітися.

Нагадаємо, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Раніше повідомлялося, що окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель - що пропонують за вступ до вузу

Також радник ВП Подоляк спрогнозував збільшення кількості "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки