Стало відомо про те, навіщо росіяни щоночі нещадно обстрілюють Харків. В офісі президента України розкрили чергову стратегію злочинців.

Написав про це гнівний пост радник голови ОПУ Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , де регулярно висловлюється про російську агресію.

За його словами, зараз Росія має конкретний план, і як ми бачимо, зупинятися вони не мають наміру. Харків вони намагаються перетворити на зруйновані міста минулих років. Наприклад, Алеппо-2016, Грозний-1996 чи Варшаву-1945. На той час від міст не залишилося каменю на камені, і регулярні обстріли Харкова показують, що стратегія не змінилася.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

"Харків. 175 днів жаху. Щоденний терор, удари ракетами по спальних кварталах і цивільних. Росія хоче перетворити Харків на Алеппо-2016, Грозний-1996 або Варшаву-1945 і впивається кров'ю в прямому ефірі. Кожен, хто й надалі має справи з Москвою. , – співучасник цього злочину", - заявив Михайло Подоляк.

Михаил Подоляк, фото: скриншот из видео
Михаил Подоляк, фото: скриншот из видео

Далеко ходити не доводиться. Наприклад, у ніч із 17 на 18 серпня росіяни обстріляли триповерховий житловий будинок у Салтівському районі міста Харків. Під завалами опинилися семеро людей, ще 17 поранених, серед яких є 11-річна дитина.

Ближче до ранку з міста Білгород було запущено ще вісім ракет. Зафіксовано влучення ракет у Холодногірському та Салтівському районах Харкова. Пошкоджено будинки, об'єкти інфраструктури, сталися пожежі.

Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз
Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз

Сподіваємось, що все це повернеться їм у потрійному розмірі, а українці знову зможуть спокійно жити на своїй землі.

Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз
Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз

Нагадаємо, що пропагандист Соловйов знову "ущемився" через країни Балтії: після України обіцяє війну Естонії, Латвії та Литві

Раніше повідомлялося, що росіянину, який прожив у Києві сім років, вліпили друк із російським кораблем у паспорт на кордоні з Румунією.

Також, у ЗСУ назвали найпотужнішу зброю в арсеналі на сьогоднішній день