Стало відомо про те, як найімовірніше Збройні сили України збираються звільняти Херсон від навалу російських окупантів. Станеться це вже незабаром.

Свою думку щодо цього висловив 24 каналу військовий експерт Павло Нарожний.

За його словами, російські окупанти вже сьогодні не мають ресурсів на те, щоб наступати на Херсонщині, і це навіть підтверджує Пентагон. За останній місяць лінія фронту практично не змінилася навіть на Донбасі, незважаючи на всі зусилля росіян.

Павло Нарожний, фото: скріншот із відео
Павло Нарожний, фото: скріншот із відео

Усі ворожі обстріли на Херсонщині, на думку експерта, більше схожі на звичайне відволікання уваги, а наступати вони вже не зможуть найближчим часом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я не думаю, що у них зараз є ресурси, щоб йти в наступ конкретно на Херсонщині. Вони ведуть дії наступального характеру на Донбасі. Але на Херсонщині я такого не бачу", - каже Павло Нарожний.

Також військовий експерт вважає, що болі на правобережній частині Херсонської області з високою ймовірністю закінчаться на користь України, і підстав для переживань не повинно бути абсолютно. Українська армія також може не розпочати штурм, а дочекатися, доки росіяни самі здадуться.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Це і є спеціальне оточення. Відрізають від ресурсів і чекають. Я думаю, що немає інших варіантів. 100%, що міста штурмувати не будуть. Якщо ми села не штурмуємо, а чекаємо, доки окупанти здадуться. Це буде те саме", - підсумував він.

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .