Російські окупанти – злочинці, яких світ давно не бачив. В Україні поділилися невеликою статистикою того, що доводиться переживати місцевим мешканцям через амбіції путіна.

Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook .

Про це він вирішив розповісти під час із канадським колегою. Зокрема, хвилює сильно розташування ракетних систем вздовж кордону України з боку Білорусі.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

"Ознайомив колегу із ситуацією на фронті. Вона напружена, але повністю контрольована. Занепокоєння викликає розташування ракетних систем уздовж державного кордону з боку Республіки Білорусь, зокрема на аеродромі Зябрівка", - пише Валерій Залужний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також, за його словами, російські окупанти продовжують наступати практично по всій лінії фронту. Вони хочуть здобути нових успіхів, але скрізь їх зустрічає ЗСУ та дає відсіч.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Близько 700-800 обстрілів позицій українських захисників триває щодня з боку країни-агресора. В інших же цифрах цей від 40 до 60 тисяч боєприпасів.

Валерій Залужний, фото: Facebook
Валерій Залужний, фото: Facebook

Найбільше від ворожих обстрілів страждають такі українські міста, як Миколаїв, Харків, Марганець, Нікополь, Березнегувате. Через диктатора путін вони щодня переживають пекло, і засинають зі страхом. Але, незабаром це все закінчиться.

Нагадаємо, що головний тиктокер Кадиров відправляє в Україну нову партію "м'яса": попередня швидко закінчилася

Раніше повідомлялося, що гелікоптери з дефектами та бронемашини без броні: Кремль посилає окупантів на забій у консервних банках

Також цинізм зашкалює: батьки російського солдата поховали чуже тіло, щоб отримати "гробові", доки син у полоні в Україні