Воїни ЗСУ успішно ліквідували чергового командира окупаційних російських військ. Про це повідомляє український блогер та військовий Анатолій Штефан ("Штірліц") на своїй сторінці у Twitter.

Стараннями українських захисників на війні було ліквідовано командира мотострілецької роти Агабекова Фахретдіна. Він служив у російській армії у званні капітана і достроково вийшов на вічний відпочинок у районі села Нескучне Донецької області.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скрін facebook

"Командир мотострілецької роти капітан Агабеков Фахретдін зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався та демілітаризувався", - написав блогер.

Відомо, що командир окупантів народився у селі Чинар, що у Дагестані. До зустрічі з воїнами ЗСУ успішно служив командиром мотострілецької роти мотострілецького батальйону ЗС РФ.

Варто зазначити, що з початку повномасштабної війни проти України в боях із ЗСУ загинуло щонайменше 196 уродженців Дагестану. Про це свідчить офіційна статистика, втім, реальні цифри можуть бути набагато вищими.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал інформував, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.