Антон Листопад був визнаний найкращим льотчиком 2019 року Повітряних сил ЗСУ, з перших днів він боронив українське небо та президент нагородив його відзнакою "за мужність" 3 ступені.

Про Антона написали на сторінці ліцею, де він навчався - Фізико-технічному ліцеї Івано-Франківська. Про загиблого героя розповідають, як про надзвичайно впертого та наполегливого юнака, який досяг своєї мети стати льотчиком.

Антон Листопад. Фото: Facebook
Антон Листопад. Фото: Facebook

Після здобуття відповідної освіти Антон став військовим пілотом найвищого класу. Мільйони українців із захопленням і гордістю спостерігали у день 30-тої річниці Незалежності проліт над Хрещатиком авіаційної колони параду військ. Ведучим цієї колони був саме наш Антон. пишуть у повідомленні.

Також зазначають, що у 2019 році Антон був визнаний кращим льотчиком Повітряних Сил ЗСУ, а з 2010 року був учасником бойових дій на сході України.

Антон Листопад. Фото: Facebook
Антон Листопад. Фото: Facebook

"З перших хвилин широкомасштабного вторгнення росіян капітан Антон Листопад захищав українське небо. За проявлену мужність, відвагу та професіоналізм за кілька днів до загибелі був відзначений Президентом високою державною нагородою – орденом за мужність 3-го ступеня".

Нагадаємо, ми писали, що мінометники ЗСУ продемонстрували філігранну роботу по позиціях окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua", після вибухів у Криму "гості" масово тікають з півострова, черги на всі види транспорту.

Також "Знай.ua" інформував, що Подоляк підрахував, що росія по цивільних українцях б'є у 73 рази більше, аніж по військових.