Литва запровадила заборону на видачу віз росіянам, які хочуть подорожувати по Литві та країнам ЄС, та закликала інші країни союзу вдатися до подібного рішення.

Деякі країни, як Польща також вдалися до подібних дій. Натомість російські громадяни зчинили шум, через заборону віз. Нібито "ліберали" заломили в істериці руки, як так, туристи, мовляв, не винні, що путін вбиває українців. Проте, литовські політики невблаганні, а один з депутатів, Матас Малдейкіс, запропонував візу кожному, хто пропливе до литовських курортів морським коридором.

Матас Малдейкіс. Фото: Facebook
Матас Малдейкіс. Фото: Facebook

Литва видаватиме туристичні візи всім росіянам, які зможуть допливти до наших курортів цим морським коридором. - твітнув Матас Малдейкіс.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що пояснюючи рішення Литви до таких дій, міністр закордонних справ країни Габріелюс Ландсбергіс зазначив, що українці були змушені тікати з країни, деякі з них залишаються там, борються за своє життя, борються там за свої будинки… тоді як люди з росії, як і раніше, можуть вільно подорожувати та користуватися всіма принадами вільного світу, проти якого воює їхній уряд.

Нагадаємо, ми писали, що Михайло Подоляк розповів, як дати відчути росіянам війну, почавши розмови про втрату можливості пересуватися по ЄС.

Як повідомляв "Знай.ua" Стерненко показав "слимаків", які вирішили посварити Зеленського з Залужним: планують застосувати перевірену технологію.

Також "Знай.ua" інформував, що підготовка до втечі офіційно розпочалася: російські окупанти екстрено вивозять рідних із Мелітополя.