Українські артилеристи показали, як випалюють землю під ногами у російських окупантів. Видовищними кадрами роботи "богів війни" поділилося Міністерство оборони України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Артилеристи ЗСУ – справжні боги війни, які наганяють страх на кожного окупанта. З перших днів війни і дотепер вони філігранно відпрацьовують за позиціями супротивника, зламуючи його бойовий дух.

Артилерія ЗСУ. Фото: скрін youtube
Артилерія ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, у Міноборони показали, як працюють артилеристи 30 омб ім. князя Костянтина Острозького. У відомстві зазначили, що воїни з неймовірною старанністю очищають українську землю від зла у вигляді путінської армії та впевнено ведуть країну до перемоги.

Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Артилеристи 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького вміло знищують рашистів і ламають путінську орду на полі бою. Вдень і вночі наші воїни звільняють кожен клаптик своєї землі, один за одним населений пункт України. Власним прикладом вони показують, що означає любити та берегти Батьківщину", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал повідомляв, ЗСУ готові: Сергій Хлань анонсував приємні новини для херсонців у найближчі тижні.

Крім того, ми писали, Михайло Подоляк розповів, як дати відчути росіянам війну: "Тільки розмови про втрату".