Після підриву мостів в Херсонській області "керівники" місцевих окупантів перемістилися до Мелітополя.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров. Нагадаємо, 13 серпня, Віталій Кім заявив про переміщення всього керівного складу окупантів на Херсонщині за Дніпро.

Іван Федоров. Фото: скриншот Youtube
Іван Федоров. Фото: скриншот Youtube

Якраз після слів Віталія всі повідомляють, що командири передислокуються до міста Мелітополь. Тож наші сили опору, партизанський рух будуть раді їх зустрічати, — заявив Федоров.

Весь керівний склад окупантів евакуювався за Дніпро, ближче до Криму. Але є чіткі повідомлення, що хтось окупантів передислокувався до міста Мелітополя, бо це найближча крапка, яка наближена ближче до Криму. Звідти вони хочуть вести "якесь командування".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зараз будемо перевіряти інсайдерську інформацію, хто саме буде знаходитися у Мелітополі, точно повідомляти про це наші спецслужби. Але те, що вони біжать з правого берега Дніпра, це гарний знак на який ми давно чекали, ⁣ - підкреслив Федоров.

Тим часом повідомляється, що черга на виїзд з Криму досягла небувалих розмірів, від Керчі до Горностаївки приблизно 25 км.

Черга на виїзд з Криму. Фото: скриншот Telegram
Черга на виїзд з Криму. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ влучним артилерійським ударом відправили до Кобзона ватажка "ДНР", який організував "російську весну-2014".

Як повідомляв "Знай.ua", російські окупанти усвідомили, що трибуналу не уникнути і знищують докази злочинів в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що злетіла у повітря база елітних вагнерівців у Попасній: подейкують, що утилізовано самого Пригожина.