Українці знають, що нашу свободу, незалежність та цілісність у війні з росією захищають не лише хлопці та дівчата, які є громадянами нашої країни.

Також залучено безліч добровольчих іноземних легіонів, в тому числі і з росії. А також воює за нашу незалежність і арабський бізнесмен, якого в ЗСУ називають "Шейх".

Воїни ЗСУ. Фото: скрін facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скрін facebook

"Шейх" народився в Хмельницькій області. Свою військову кар’єру почав, ще у 90-х роках, проходив службу в прикордонних військах у різних підрозділах.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Згодом чоловік звільнився зі служби та поїхав із сім’єю в одну з розвинених арабських країн, де відкрив власну логістичну фірму.

На Близькому Сході приєднався до волонтерської організації "Українці в Еміратах", яка займалася реабілітацією поранених військовослужбовців.

"Пам’ятаю пораненого сержанта Миколаївської бригади з позивним Апостол, він брав участь у рейді зі звільнення міст Донбасу. До речі, саме він сказав, що якщо я вирішу мобілізуватися, то військові ймовірно дадуть мені позивний "Шейх", – згадує Юрій. Так і сталося.

Початок широкомасштабної війни росії проти України застав Шейха в Україні. Юрій не задумуючись мобілізувався. Зараз він служить в Ізмаїльському прикордонному загоні.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що український артилерист "Ворскла" разом із побратимами доводить окупантів до відчаю.

Раніше ми повідомляли, що путін почне готуватися до мирних переговорів з Україною ближче до зими: все залежить від битви за Херсон.