У Міністерстві оборони США захопилися бездоганністю воїнів ЗСУ на полі бою та оцінили їхню ефектність у 12 балів за 10-бальною шкалою. Про це свідчить заява представника Пентагону, оприлюднена на сайті американського оборонного відомства.

За час повномасштабної війни ЗСУ багато разів продемонстрували на полі бою не лише мужність та професіоналізм, а й кмітливість. Завдяки ефективній та злагодженій роботі захисників окупанти не змогли досягти тих цілей, які в Кремлі поставили спочатку.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Так, у Пентагоні також визнали, що бійці ЗСУ роблять неймовірні речі. Незважаючи на те, що армія Росії в рази сильніша, справи на полі бою йдуть не на користь окупантів. Це в свою чергу підриває моральний дух ворожої армії.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В американському оборонному відомстві додали, що ефективність ЗСУ можна оцінити у 12 балів за 10-бальною шкалою, адже їм вдалося зробити те, про що у Пентагоні навіть подумати не могли.

"Вони знайшли способи робити таке, що ми й подумати не могли", - сказав представник Міноборони США.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що боротьба продовжиться до останнього живого агресора: Швеція разом із партнерами почне виробляти зброю для ЗСУ.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал повідомляв, що в ОПУ пообіцяли закінчити війну в Україні на чолі з Володимиром Зеленським: росія ж розпадеться вже через кілька років.