Зло, яке окупанти вчинили на території України, починає бумерангом повертатися до росії. Так, у "великій і могутній" на очах у матері окупанта розсипався багатоповерховий будинок, в якому жила вона та син. Видовищне відео інциденту опублікували очевидці у мережі.

За час повномасштабного вторгнення російські військові скоїли неймовірну кількість злочинів проти українського народу. За це їх активно змушують розплатитися воїни ЗСУ на полі бою, а також карма, яка повертає бумерангом усе погане в росію.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, у мережі з'явилося відео, як у російському Омську мати окупанта, який воює в Україні, скаржиться на недбалість місцевої влади, яку встановили підпірки біля стін аварійного будинку замість того, щоб провести необхідні ремонтні роботи.

"За що мій син під кулями у СВО? За це? Приїде – і нема де жити буде", - каже мати окупанта на відео.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Втім, обурюватися жінці довелося недовго, через кілька хвилин будинок "здався" і ціла стіна впала на землю.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал інформував, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.